Uncategorized

ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ SECRET ALCHEMY

Γιατί να επιλέξετε τα Secret Alchemy;

Σε ένα κόσμο που η “μαγεία” έχει χαθεί, τα Secret Alchemy™ έρχονται για να ξυπνήσουν τη χαρά, την εσωτερική σπίθα και το πάθος για ζωή! Για κάθε μπουκάλι επιλέχθηκαν προσεκτικά αυθεντικά αρώματα από αγνά αιθέρια έλαια υψηλής συμπύκνωσης. Λουλούδια, βότανα και θυμιάματα από διάφορα μέρη του κόσμου συνδυάστηκαν στο αλχημιστικό μας εργαστήρι για να προάγουν την ευεξία και την ισορροπία.

Η δύναμη που κρύβεται στα λουλούδια και τα βότανα που αναπτύσσονται με φυσικούς τρόπους είναι τεράστια και έχει το δυναμικό να μεταμορφώνει, να ανακουφίζει, να θεραπεύει. Σε αντίθεση με τα συνθετικά αρώματα της σύγχρονης επιστήμης, η ζωντανή πεμπτουσία των αυθεντικών ελαίων λειτουργεί με θαυμαστούς τρόπους!

Τα έλαια που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των Secret Alchemy™ προέρχονται από βιοδυναμικές καλλιέργειες, αυτός είναι και ένας λόγος που το άρωμα τους είναι ιδιαίτερο και διαρκεί! Σε ειδικά μπουκάλια που προστατεύουν το περιεχόμενο από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου διαφυλάσσουν το άρωμα και τις λεπτοφυείς θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Μέσα από μια διαδικασία ενεργοποίησης που εφαρμόζουμε για τα Secret Alchemy™,  αποτυπώνονται οι δονήσεις και οι πληροφορίες στο περιεχόμενο των μπουκαλιών με τρόπο που αφομοιώνονται πολύ γρήγορα στη λεπτοφυή ανατομία των σωμάτων. Μια ισχυρή σύνθεση και ένωση των βασιλείων της φύσης και του ουρανού!

Ενεργειακά Σπρέι για τον Χώρο και την Αύρα

Τα Σπρέι της Secret Alchemy™ υποστηρίζουν τη δημιουργία της ατμόσφαιρας που χρειαζόμαστε. Ψεκάζοντας στο χώρο, απελευθερώνουν ευεργετικές δονήσεις και το άρωμα τους. Για ένα γρήγορο καθαρισμό και ενίσχυση της αύρας, ψεκάστε 1-2 φορές στην περιοχή πάνω από το κεφάλι και τους ώμους.

Η σειρά των Σπρέι περιλαμβάνει τους Αναληφθέντες Δασκάλους και τους Αρχαγγέλους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε χώρο, στο σπίτι, στο γραφείο, στην εργασία και γενικότερα σε οποιοδήποτε χώρο θέλουμε να μεταβάλουμε το περιβάλλον ώστε να μας στηρίζει.

Κατάλληλα για κάθε στιγμή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν συμπληρωματικά στο διαλογισμό, ολιστικές θεραπείες και σε ατομικές κι ομαδικές συναντήσεις.

Πεμπτουσίες / Quintessences​

Οι Πεμπτουσίες προσφέρονται για την καθημερινή φροντίδα και ενίσχυση της αύρας και των τσάκρα σε βαθύ επίπεδο. Απλώστε λίγη ποσότητα στον αριστερό σας καρπό, απελευθερώνοντας το άρωμα τους, τα αιθέρια έλαια και τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Ενώστε τους καρπούς σας μεταξύ τους, κι έπειτα φέρτε τα χέρια σας ψηλά πάνω από το κεφάλι.

Φανταστείτε ότι τα χέρια σας είναι σαν φτερά, εκτείνετε τα χέρια σας προς τα έξω κι έπειτα προς τα μέσα, επαναλαμβάνοντας για 3 φορές. Έπειτα συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο προς τα κάτω, κάνοντας παύση και καθαρισμό στην περιοχή του κάθε τσάκρα!

Οι Πεμπτουσίες ενεργοποιούν μια δίοδο σύνδεσης με τους Αναληφθέντες Δασκάλους και τους Αρχαγγέλους αντίστοιχα. Μας δίνουν πρόσβαση στην εσώτερη σοφία και στο κρυμμένο μας δυναμικό.

Συνδυάστε τις με τα Σπρέι Χώρου, για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Κατάλληλα για οποιαδήποτε στιγμή αλλά κι ως ένας γρήγορος τρόπος ενίσχυσης μέσα στη μέρα!

Αρωματικά & Ενυδατικά Έλαια Σώματος

Επτά εξαίσια αρωματικά και ενυδατικά Έλαια Σώματος, συμπληρώνουν τη σειρά Secret Alchemy™ για τη φροντίδα του σώματος. Καθένα έχει το δικό του μοναδικό άρωμα, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά για την ανάπλαση του δέρματος. Απορροφάται εύκολα και γρήγορα από την επιδερμίδα χωρίς να λαδώνει (Dry Oil), αφήνοντας μια απαλή αίσθηση και άρωμα που διαρκεί.

Τα Perfume Body Oils συμβάλουν στην αποκατάσταση των λειτουργιών του σώματος, απελευθερώνοντας ενεργειακές πληροφορίες οι οποίες λαμβάνονται κατευθείαν από το σώμα μας. Τα αιθέρια έλαια τους ενισχύουν αυτή τη διαδικασία και παράλληλα λειτουργούν ευεργετικά μέσω της όσφρησης.

Μας οδηγούν μέσα από ένα μονοπάτι από επτά σκαλοπάτια. Τις επτά κύριες ποιότητες που καλούμαστε να αναπτύξουμε όπως η εμπιστοσύνη, η χαρά, η αγάπη κ.α. Μας φέρνουν σε επαφή με τη σοφία του σώματος μας, αποκαθιστώντας αυτή την υπέροχη σχέση.

Αρωματισμός Χώρου / Perfume Home Diffusers

Ένα υπέροχο δώρο, αρώματα για κάθε εποχή και για κάθε διάθεση!

Ανακαλύψτε τα 7 υπέροχα Diffuser Refills της Secret Alchemy. Φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, χωρίς αλκοόλ, απελευθερώνουν αρμονικά το άρωμα τους για να δημιουργήσουν όμορφη ατμόσφαιρα και διάθεση.

Επιλέξαμε συγκεκριμένα αρώματα για τα Diffuser Refills έτσι ώστε να ενισχύουν και να προάγουν κάθε τομέα της ζωής, βελτιώνοντας το νου και το πνεύμα. Θα τα λατρέψετε!

Δημιουργήστε την ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, στο υπνοδωμάτιο, στο καθιστικό ή στον επαγγελματικό σας χώρο!

 

 

Δείτε όλα τα προϊόντα της σειράς εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *